Afbeelding

Woningstichting krijgt nieuwe voorzitter

25 april 2017 om 15:18 Algemeen

De Bilt - Woonstichting SSW heeft een nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen. Per 1 juli treedt drs. Harrie Bosch (1953) aan. Hij volgt hiermee Ron de Haas op, die na vier jaar zijn functie moest neerleggen, omdat hij werd benoemd tot directeur-bestuurder bij Woningcorporatie Mozaïek Wonen in Gouda.

Harrie Bosch woont in Utrecht en heeft een ruime ervaring in het (semi)publieke domein. Zo is hij op dit moment nog directeur-bestuurder van woningstichting Waterweg Wonen in Vlaardingen. Hij legt deze functie, die hij bijna 5 jaar heeft vervuld, per 1 juli 2017 neer en gaat dan met pensioen.
 
Van 2006 tot 2011 hield hij zich als wethouder in Utrecht onder andere bezig met de portefeuilles wonen, ruimtelijke ordening, herstructurering krachtwijken en vastgoed. Ook was hij van 2004 tot 2006 secretaris-directeur van intergemeentelijk samenwerkingsverband BRU. In de jaren daarvoor vervulde de heer Bosch diverse managementfuncties bij gemeenten en bij organisaties op het gebied van welzijn en sociale zekerheid. 
Op dit moment is hij lid van de Raad van Toezicht van Axioncontinu, een zorgorganisatie in de regio Utrecht.

SSW is blij dat de Raad van Commissarissen weer compleet is met de komst van de heer Bosch. De andere leden zijn Egbert Dijkstra MRE MRICS (vice-voorzitter), drs. Trudy Prins, drs. Marjo Visser en drs. Frank van Egeraat.
De nieuwe voorzitter wordt voor vier jaar aangesteld. Na deze termijn kan hij één keer worden herbenoemd voor nog eens vier jaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie