Afbeelding

Oranjecomité organiseert feestavond voor alle inwoners

11 april 2017 om 09:07 Algemeen

De Bilt - Het Oranjecomité De Bilt heeft voor woensdag 19 april een feestavond voor alle inwoners georganiseerd.

Die avond zijn er optredens van het Utrechts Politie Mannenkoor en het Soester Knollenkoor Apollo. De avond wordt gehouden in de  Opstandingskerk, 1e Brandenburgerweg in Bilthoven.

De kerk gaat open om 19.15 uur; aanvang samenzang 19.45 uur; aanvang programma 20.00 uur. Kaarten kosten 10 euro; donateurs betalen 6 euro.

Voor de pauze een optreden van het “Utrechts Politie Mannenkoor Excelsior”  o.l.v. dirigent Michel de Valk met als vaste begeleidster op piano Marjan Fey. Het koor treedt niet alleen regelmatig op in de regio maar door het hele land. Zij brengen een gevarieerd en afwisselend programma. Het koor bestaat uit ruim 30 leden.

Het programma na de pauze wordt verzorgd door het “Soester Knollenkoor Apollo” o.l.v. accordeonist Jan Roels. Ondersteund door Hans van den Boogaard als tweede accordeonist en Peter van de Groep op drums. Het koor staat bekend om het oproepen van een gezellige sfeer. Zij zingen voornamelijk Nederlandstalige en enkele Engelse- en/of Duitse liederen.

Vooraf vanaf 19.45 uur samenzang van Oud Hollandse liederen met orgelbegeleiding van Maas J. van Apeldoorn.

Dankzij de sponsoren is er koffie met een traktatie van Banketbakkerij Top’s Edelgebak en in de pauze een drankje met een hartige snack van Zeevishandel de Botter en Kwaliteitsslagerij van Loo.

Ter ondersteuning van het Oranjecomité vindt er een verkoopactie plaats van tulpen in  de pauze en aan het eind van de avond.

Per bos € 2.00, drie bossen € 5.00.

Wilt u deze avond ook bezoeken? Kaarten verkrijgbaar bij bestuurslid Jan Meeuwsen, Buys Ballotweg 32, 3731 VJ De Bilt (030-2205086) of email: jan.meeuwsen@ziggo.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie