Afbeelding

Jubileumfeest ‘100 x Schrijfcafé’

10 april 2017 om 21:15 Algemeen

BILTHOVEN – Marieke Verhoef begon acht jaar geleden haar Schrijfcafé voor vrouwen. Woensdag 19 april wordt er met een jubileumfeest in De Woudkapel gevierd dat het Schrijfcafé honderd keer heeft plaatsgevonden.

Van 14.00 tot 16.30 uur kan iedereen, ook wie nog nooit eerder is geweest, schrijven over het thema Mijlpalen (zelf pen en papier meebrengen). Er is koffie/thee met een gebakje en voor iedereen een cadeautje. Kosten: 20 euro. Aanmelden via mcverhoef@planet.nl of 06-52666792.

‘’Toen ik met mijn complementaire geneeskundige praktijk stopte, kwam ik toevallig in contact met Christine de Vries. Zij gaf een cursus spiritueel en creatief schrijven, een geheel andere manier van schrijven dan ik deed. Ik heb bij haar opleidingen, cursussen en workshops gevolgd, en ben vervolgens als enige in de wijde omgeving een Schrijfcafé voor vrouwen begonnen. Belangrijk is om spontaan vanuit je hart te schrijven. Dit kan tot geweldige inzichten leiden. Je schrijft wat je voelt en als je wilt, lees je het voor. Omdat anderen over hetzelfde onderwerp schrijven, hoor je andere meningen en leer je die te respecteren.’’

Omdat er alleen vrouwen aan het Schrijfcafé deelnemen, geeft dat een veilig gevoel. ‘’Tussen de vrouwen klikt het altijd direct, ook als je voor de eerste keer komt.’’

Het Schrijfcafé vindt elke tweede dinsdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur plaats in De Woudkapel, Beethovenlaan 21, Bilthoven. Kosten: 15 euro.
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie