Afbeelding

Renovatie De Vierstee gestart

7 april 2017 om 14:00 Algemeen

Maartensdijk - De renovatie van sporthal en multicultureel centrum De Vierstee is begonnen. Deze week is bouwbedrijf Vaessen van start gegaan met deze omvangrijke klus.

De Vierstee is na bijna 40 jaar toe aan vernieuwing. De plannen voor de renovatie zijn in nauw overleg met de gebruikers en stichting Vierstee 2.0 tot stand gekomen. Tijdens de verbouwing worden diverse knelpunten opgelost, zoals meer ruimte en verbetering van de akoestiek in de toneelzaal, nieuwe sportvloeren in de sporthal, aanpassen van wandtoestellen waardoor meer uitloopruimte gecreëerd wordt en verplaatsing van de bibliotheek waardoor de toegankelijkheid wordt vergroot. 

De komende periode worden werkzaamheden aan de buitenkant van het pand uitgevoerd, zodat De Vierstee de komende tijd nog door de gebruikers gebruikt kan worden. Vanaf half mei verplaatsen de werkzaamheden zich naar binnen. Tijdens de zomervakantie werkt bouwbedrijf Vaessen door om het werk op tijd af te hebben. Naar verwachting vindt de oplevering na de zomer plaats. 

Wie benieuwd is naar de aanpassingen van De Vierstee, is van harte uitgenodigd voor de inloopavond op woensdag 19 april tussen 19.30 en 20.30 uur in De Vierstee. Medewerkers van bouwbedrijf Vaessen en de gemeente De Bilt zijn aanwezig om toelichting te geven op impressies van het pand en eventuele vragen te beantwoorden. Zie voor meer informatie ook www.debilt.nl/vierstee. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie