Een eerdere activiteit in De Vierstee vóór De Vierstee. FOTO: Archief BC
Een eerdere activiteit in De Vierstee vóór De Vierstee. FOTO: Archief BC

Zing mee voor De Vierstee

28 maart 2017 om 11:58 Algemeen

Maartensdijk - Stichting Vierstee 2.0 heeft, in samenwerking met een groot aantal vrijwilligers,  een mooi evenement georganiseerd in de Vierstee in Maartensdijk. Het evenement is getiteld  ’Zing mee voor de Vierstee’ en wordt zaterdag 13 mei gehouden.

“In 2016 was de eerste editie een groot succes. De vele aanwezigen vorig jaar gaven na afloop aan dat het ook in 2017 weer georganiseerd zou moeten worden. Zaterdag 13 mei is het dan zover! Warm de stembanden alvast maar op, het gaat echt weer heel bijzonder en mooi worden.”
Deelnemers aan deze avond zijn: Sojater met de band Not Done,  Sterk Spul, Kunst en Genoegen Maartensdijk,  Algemeen Zangkoor Maartensdijk, Anneke Iseger,  Indisch koor Lagu Jiwa Bilthoven,  Sparks of Joy Westbroek en Jool Entertainment

“De ruim 150 zangers zullen het publiek weer een aantal uren onvergetelijke meezing plezier gaan bezorgen! Na afloop van de speelt de band Not Done tot in de kleine uurtjes lekkere muziek.” 

Tijdens de avond zullen er, buiten het vele meezingen, ook nog andere bijzondere zaken welke direct met de komende renovatie van de Vierstee te maken hebben, gebeuren. Als eerste zal de voorzitter van Stichting Vierstee 2.0 de (voorlopige) eindstand bekend gaan maken van de opbrengst van de Actie Vierstee 2.0. Alle opbrengsten van de avond zullen hierbij ook nog ten goede gaan komen aan deze actie. Daarnaast zal de gemeente De Bilt, in samenwerking met Stichting Vierstee 2.0 en de gebruikers van de Vierstee, op ludieke wijze de Vierstee voor de komende renovatie gaan overdragen aan bouwbedrijf Vaessen. 

Kaarten kunnen vanaf nu besteld worden via de website www.vierstee.nl. Ga hiervoor naar Reserveer voor onze evenementen. De kaarten kosten 9,50 euro per stuk. Dit is inclusief een programma/meezing boekje en een kopje koffie/thee.  Aanvang van de avond is 20.00 uur (inloop vanaf 19:30 uur), locatie is De Vierstee in Maartensdijk. 
Kaarten worden vanaf april a.s. ook verkocht via Primera (Maertensplein 24, Maartensdijk), De Bilthovense Boekhandel (Julianalaan 1, Bilthoven) en Boekhandel Bouwman (Hessenweg 168, De Bilt). 
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie