Twee afstanden fietsvierdaagse Zeist

PERSBERICHT Twee afstanden fietsvierdaagse Zeist
 

Van maandag 1 t/m donderdag 4 juli is voor iedere fietsliefhebber de 16de fietsvierdaagse in en rond Zeist. Er wordt gestart bij Bartiméus aan de van Renesselaan 30a (ingang oude brandweerkazerne). U kunt kiezen uit twee fietsafstanden: 10 km of 25 km.

Starttijd is vanaf 17.30 tot en met 18.30 uur en de eindcontroles sluiten om 21.00 uur. Iedere deelnemer die minimaal 3 avonden deelneemt, ontvangt een herinneringsmedaille. Tijdens de route is er ook een controlepost waar u wat te drinken ontvangt.

Het is een gezellige week waarin u ook kennismaakt met de bewoners van Bartiméus in Zeist. Zij fietsen ook mee met familie en/of vrijwilligers. Kunt u zelf niet meefietsen, maar lijkt u het wel leuk om op een andere manier deel te nemen bij activiteiten bij onze organisatie dan bent u ook van harte welkom. Neem dan contact op de afdeling Vrije Tijd van Bartiméus.

Inschrijven
U kunt zich inschrijven bij de start.  
Deelnemers t/m 14 jaar betalen €5,00.
Deelnemers van 15 jaar en ouder betalen € 7,50.
U kunt ook 1 avond meefietsen, u betaalt dan € 3,50 per avond.

Meer informatie
Routebeschrijvingen worden voor de tocht uitgedeeld. Mocht u onderweg pech krijgen, dan staat een hulpdienst ter beschikking en wordt u zo snel mogelijk geholpen. Op de controleplaatsen is voor kleine reparaties materiaal aanwezig. Wilt u meer informatie dan kunt u overdag bellen naar Bartiméus afdeling Vrije Tijd telefoon 0343 - 52 68 09 of mailen naar vrijetijd@bartimeus.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden