Auteur Nadine Barroso. Haar tweede boek ligt binnenkort in de boekwinkel.
Auteur Nadine Barroso. Haar tweede boek ligt binnenkort in de boekwinkel.

Bilthovense Nadine Barroso brengt nieuw boek uit

25 maart 2017 om 18:57 Algemeen

Obdam/Bilthoven – Binnenkort verschijnt de nieuwe thriller van de Bilthovense auteur Nadine Barroso, ‘Ken mij niet’.

Haar debuut, ‘Ego’ werd vorig jaar enthousiast ontvangen. 

‘Ken mij niet’ vertelt het verhaal van een meisje dat op negenjarige leeftijd wordt ontvoerd en jarenlang wordt vastgehouden door haar kidnapper. Hij onderwerpt haar keer op keer aan allerlei vernederingen. Jaren later, ze is dan inmiddels een jonge vrouw, weet ze te ontsnappen. 

De titel van dit tweede boek van Nadine Barroso is uiterst goed gekozen. De hoofdpersoon doet er namelijk alles aan om te voorkomen dat de mensen die in haar nabijheid komen, haar werkelijk leren kennen. Begrijpelijk, ze leeft een leven van vluchten en verbergen.

De hoofdpersoon in ‘Ken mij niet’ leeft het leven volgens de kansen die zich voordoen en verandert meerdere malen van identiteit wanneer het erop lijkt dat haar ontvoerder haar op het spoor komt of wanneer haar daden haar daartoe dwingen.  

De auteur
Nadine Barroso (1981) is getrouwd en moeder van drie zonen. Ze studeerde Engelse Taal en Cultuur in Leiden en woonde een aantal jaren in Groot-Brittannië en Rusland. Vooral in het buitenland ontwikkelde zij een originele kijk op het leven waarvan zij elementen in haar boeken verwerkt.
De boeken van Barroso worden uitgegeven door Uitgeverij Aspekt.
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie