FOTO: Piet Kuijten
FOTO: Piet Kuijten

Bastiaan Sparnaay één van solisten op Biltse Proms

11 maart 2017 om 20:36 Algemeen

De Bilt - Op vrijdag 31 maart zal Bastiaan Sparnaay in het H.F. Witte Centrum optreden tijdens de Biltse Proms. Op dit feestelijke promsconcert zal hij enkele bekende werken zingen.

Bastiaan is zeker geen onbekende onder de muziekliefhebbers in De Bilt, maar ook buiten de gemeente treedt hij veel op. Zoals bij de musicals Soldaat van Oranje, West Side Story, Jesus Christ Superstar in Concert en onlangs nog bij Kiss of the Spider Woman.

Hij heeft zijn roots in De Bilt, waar hij zijn hele jeugd heeft gewoond en waar hij nog regelmatig is. Zijn eerst stappen als entertainer heeft hij ook hier mogen zetten, daarna ging hij Muziektheater studeren aan de Fontys Hogeschool v/d Kunsten te Tilburg. Bastiaan zong al vaker met de Koninklijke Biltse Harmonie, het orkest die de muziek verzorgt op de Bilts Proms, en hij was ook te zien met andere harmonieorkesten door heel Nederland.

Naast Bastiaan zal ook Sietske Kleine Schaars een aantal nummers komen zingen. Sietske is de jongste dochter van dirigent Peter Kleine Schaars, die deze avond het orkest van de KBH zal dirigeren. Met een dirigent/jazztrombonist als vader en een operazangeres als moeder krijg je natuurlijk een aantal muzikale genen mee. Sietske heeft dan ook vanaf haar prille jeugd zangles gekregen van haar moeder Lysbeth Riemersma. Op het Promsconcert zal Sietske ook twee duetten met Bastiaan zingen.

Uiteraard ontbreken bekende musicalnummers, popliedjes en klassieke werken deze avond niet en mag er meegezongen worden. Daar is het immers een promsconcert voor. Tijdens het concert zijn er ook hapjes en drankjes verkrijgbaar in de zaal. Na het concert kan er nog verder gedanst worden op muziek gedraaid door DJ Mies en Ro. Kaarten voor het concert kosten € 15,- en zijn te verkrijgen via de Facebookpagina ‘Biltse Proms’.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie