De Bilthuysen gaat alle huishoudelijke hulp verzorgen

1 april 2017 om 13:30 Algemeen

Bilthoven - Stichting De Bilthuysen levert per 1 mei alle Hulp bij het Huishouden in de gemeente De Bilt. De keuze viel op de zorgorganisatie na een aanbestedingstraject. In de beoordeling van de aanbieders stonden kwaliteit, continuïteit en klanttevredenheid centraal. 

De Bilthuysen verzorgt al ruim 15 jaar Hulp bij het Huishouden in De Bilt. Door deze hulp kunnen bewoners langer en op een verantwoorde manier thuis blijven wonen. Wethouder Anne Brommersma: “We zijn blij in De Bilthuysen een vertrouwde, lokale partner te hebben gevonden die onze inwoners thuis ondersteunt.”

Ook de zorgorganisatie is verheugd over de uitbreiding van de samenwerking: “Wij zijn blij met het vertrouwen dat in ons is gesteld en zullen de Hulp bij het Huishouden leveren in nauwe samenwerking met de gemeente,” aldus Harm Hoekstra, directeur van De Bilthuysen. Het betreft een contract voor 2 jaar met mogelijkheid tot verlenging.

De bestaande contracten voor Hulp bij het Huishouden met zorgaanbieders Cordaan Thuisdiensten, Huize Het Oosten en De Bilthuysen lopen af per 30 april 2017. Tot die tijd geldt een overgangsperiode waarin huidige aanbieders en de nieuwe aanbieder voorbereidingen treffen en overdracht organiseren. De gemeente garandeert dat iedereen die recht heeft op Hulp bij het Huishouden ook na 30 april hulp houdt. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie