Foto:

11e Helios Solvari Open Tennistoernooi

Bilthoven - Op zaterdag 15 juni 2019 start het Open Tennistoernooi van TV Helios op de 4 banen van het tennispark aan de Kees Boekelaan in Bilthoven. Dit jaar met de nieuwe sponsor Solvari. Alle deelnemers aan het toernooi krijgen daarom bij hun eerste wedstrijd een leuk aandenken van het bedrijf. De inschrijving voor dit toernooi is overweldigend: 155 deelnemers verdeeld over de speelsterktes 4-5-6-7-8. De finaledag is zondag 23 juni. Het toernooi is dit jaar in handen van een geheel vernieuwde commissie, bestaande uit jeugdige senioren onder aanvoering van toernooileider Sander Koekkoek. Het Helios bestuur is trots op deze nieuwe commissie, een bijzondere gebeurtenis in het jubileumjaar van de 50-jarige club. De KNLTB gedelegeerde is Ton Rietveld.


Het toernooi krijgt bovendien een gouden randje doordat er diverse activiteiten georganiseerd worden door de "gouden jubileumcommissie". Zo wordt er gedurende de hele toernooiweek elke dag een heerlijk gerecht geserveerd "uit eigen keuken". En verder zullen spelers en toeschouwers voorzien worden van lekkere hapjes etc. En op de halve finaledag, zaterdag 22 juni, is er een grootse feestavond met een optreden van de voor dit jubileumjaar speciaal samengestelde band, de Helios House Band, bestaande uit leden van de club. Op 31 maart bij de opening van het jubileumjaar speelden ze voor het eerst en dat optreden smaakte naar meer, vandaar!


Hopelijk werkt het weer mee en kunnen we genieten van leuke potjes tennis met veel spelers van Helios zelf, maar uiteraard ook weer met veel deelnemers van andere verenigingen uit de gemeente en de omliggende plaatsen. De toernooicommissie heeft gelukkig de tennishal van overbuurman Sportcentrum KEES achter de hand mocht er een buitje regen vallen, maar we hopen dat daar geen gebruik van gemaakt hoeft te worden natuurlijk.
We hopen jullie allemaal (speler, supporter of gewoon toeschouwer) te zien in deze tennisweek op ons park aan de Kees Boekelaan! Van harte welkom!


Voorafgaand aan dit toernooi wordt op vrijdag 14 juni tussen 16.00-20.00 uur bij Helios nog een KNLTB Kring De Bilt Toernooi gehouden voor de jeugdspelers van Biltse en Bilthovense verenigingen. Dit toernooi wordt voor de 1e keer georganiseerd! Wie weet is het een voorloper voor een Biltse Tennisweek, maar dan voor jeugdspelers, of misschien wel de eerste Open Biltse Jeugdkampioenschappen.

Meer berichten