Lokale ondernemers sponsoren de SamenLoop voor Hoop De Bilt. Foto: Jeroen Jumelet
Lokale ondernemers sponsoren de SamenLoop voor Hoop De Bilt. Foto: Jeroen Jumelet (Foto: Jeroen Jumelet)

Koop een visje voor de SamenLoop voor Hoop!

Een groot aantal lokale ondernemers steunt de SamenLoop voor Hoop De Bilt met een leuke sponsoractie. De tijd voor de nieuwe haring is weer aangebroken en dat betekent dat Zeevishandel De Botter aan de Hessenweg in De Bilt ook meedoet: Koop 5 nieuwe haringen voor 12 euro en de visboer doneert van dat bedrag 1 euro aan de SamenLoop voor Hoop. De actie loopt van 12 tot en met 28 juni.

Daarnaast kunt u bij slagerij Van Loo in De Bilt nog steeds terecht voor de overheerlijke SamenLoopburgers: 3 stuks voor 5 euro, waarvan ook 1 euro wordt gedoneerd aan de SamenLoop. En vergeet natuurlijk niet om een lekker appeltaartje te kopen bij Bakkerij Bos, Banketbakkerij Van Ingen en Top's Edelgebak. Van ieder verkocht taartje gaat ook 1 euro naar het goede doel: KWF Kankerbestrijding. Alle acties lopen tot en met 28 juni.

De SamenLoop voor Hoop wordt gehouden op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni op het terrein voor gemeentehuis Jagtlust. Meer informatie: www.samenloopvoorhoop.nl/debilt of volg het evenement op Facebook, Instagram en Twitter.

Meer berichten