De Kwinkelier in sprookjessfeer

14 februari 2017 om 12:21 Algemeen

Bilthoven - In week 7 en 8 kan je landelijk bij Albert Heijn weer sparen voor korting op entreetickets voor de Efteling. Jan van Triest, supermarktmanager van  Albert Heijn in de Kwinkelier heeft lokaal ingehaakt op de landelijke actie.

Van Triest heeft de beleving van de Efteling  naar de Kwinkelier gehaald en de lege unit tegenover de Albert Heijn in Eftelingstijl gebracht. “De Efteling spreekt bij jong en oud tot de verbeelding maar niet voor iedereen is een bezoekje aan dit park vanzelfsprekend. De lege unit tegenover de winkel hebben we daarom sprookjesachtig gemaakt en op woensdagmiddag 15 en 22 februari van 14.30 – 16:30 en zaterdag organiseren we hier leuke gratis activiteiten in een sprookjesachtige omgeving. Kinderen kunnen er komen kijken, genieten, kleuren (of een kleurplaat halen) en maken met hun ingeleverde kleurplaat kans op leuke prijzen. De hoofdprijs is 2 gratis entreebewijzen voor de Efteling. Tijdens de kidsactiviteiten is er begeleiding en worden kinderen verrast met limonade en wat lekkers”, aldus van Triest.

Gratis foto
Op zaterdag 18 februari is er in de sprookjesunit tegenover Albert Heijn een fotoshoot en kunnen kinderen op de foto met de Sprookjesboom. De gratis foto kan de week erna opgehaald worden. Op de facebookpagina de Kwinkelier Vernieuwt worden er de komende tijd nog een paar nieuwe acties gecommuniceerd. 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie