FOTO: Ron Jacobs
FOTO: Ron Jacobs Jan Ruijne

TEDxYouth in Bilthoven

14 februari 2017 om 09:56 Algemeen

Bilthoven – Met als thema ‘No Limits’ wordt dit jaar op donderdag 16 februari het evenement TEDxYouth in het HNL te Bilthoven gehouden.

Vorig jaar organiseerde Het Nieuwe Lyceum in Bilthoven dit evenement voor de eerste keer, dat een groot succes. Reden genoeg voor een tweede editie. Dit jaar zijn er 10 jonge inspirerende sprekers die hun praatje gaan houden.

De organisatie bestaat uit een groep van 26 leerlingen en leerkrachten onder leiding van Ingrid Sickler-Westerink. Isabella Vidra en Sophie Noordenbos, beiden VWO5 leerlingen namen de verantwoordelijkheid voor de marketing en communicatie. Sophie: “Een hele klus, we hebben heel wat bronnen benaderd.” 

Het enthousiasme straalt van de dames af, ze hebben er zin in. “We hebben leuke en interessante sprekers, al ben ik zelf toch het meest benieuwd naar Ynzo van Zanten, Choco evangelist bij Tony Chocolonely”, vertelt Isabella. Het evenement wordt ondersteund door een aantal sponsoren uit onze gemeente. Er is nog een beperkt aantal kaarten voor dit evenement te bestellen via www.hetnieuwelyceum.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie