Foto: Floris Heuer

PERSBERICHT: ASHTONIA, het absurde spektakel van de Ashton Brothers voor de laatste keer op Slot Zeist! Extra shows in verkoop

ASHTONIA, het absurde spektakel van de Ashton Brothers voor de laatste keer op Slot Zeist! Extra shows in de verkoop

Twee jaar geleden begon het grote avontuur van de Ashton Brothers in Zeist. Het ASHTONIA-circus streek toen voor het eerst neer in de achtertuin van Slot Zeist. Vorig jaar kwamen ze terug met een compleet nieuwe show. Van vrijdag 21 juni tot en met zondag 14 juli keert de karavaan der krankzinnigheid na een reis langs Eindhoven en Apeldoorn terug naar haar vertrouwde basis, om deze show nog een keer te spelen. Voor de mensen die het vorig jaar gemist hebben, of voor de mensen die zich nog één keer willen onderdompelen in de absurde wereld van ASHTONIA. En omdat de meeste voorstellingen in Zeist al zijn uitverkocht, zijn er extra shows op de donderdagen 27 juni, 4 en 11 juli in de verkoop genomen. De shows in Zeist zijn tevens de (voorlopig) de laatste shows van ASHTONIA. Mis het dus niet!

Ashton Brothers is een door internationale pers en publiek bejubelde variété-spektakelgroep. Muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater voerden de broers van Parijs tot Budapest en van Toronto tot Berlijn.

Maar hun honger naar meer, hoger, grootser en onmogelijker bleef groeien. Daarom ruilden Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde in 2017 het theater tijdelijk in voor hun eigen land. Een plek waar zij hun eigen wetten bepalen -zelfs die van de zwaartekracht- en enkel de lach regeert. Na twee succesvolle edities (met meer dan 60.000 bezoekers), trekken ze in 2019 met hun krankzinnige karavaan door het land om neer te strijken in het Klokgebouw in Eindhoven, het Zwitsal Terrein in Apeldoorn, en tot slot de achtertuin van Slot Zeist.

Grijp nu je kans om deze krankzinnige karavaan zelf te ervaren. Geen zintuig blijft onaangeroerd, geen buikspier onbelachen en geen voet op de vloer. ASHTONIA is een ongekend avondvullend spektakel waar zelfs de inwendige mens niet wordt vergeten. Sterker nog, er wordt alvast een smakelijk bordje voor iedereen gereserveerd. Tot in ASHTONIA!

Meer berichten