In een fris geschilderde aula hebben leden van de Brandweerharmonie vrijdag voor het eerst geoefend.
In een fris geschilderde aula hebben leden van de Brandweerharmonie vrijdag voor het eerst geoefend.

Brandweerharmonie trekt in Van Dijckschool

19 februari 2017 om 18:07 Algemeen

Bilthoven - Nadat vorige week de aula van de Van Dijckschool in Bilthoven werd geschilderd, heeft afgelopen vrijdag de Brandweerharmonie haar eerste repetitie in deze frisse ruimte gehouden.

De harmonie, die eind vorig jaar te horen kreeg op korte termijn haar oefenruimte in de kazerne aan de Leijenseweg te moeten verlaten, is erg blij met de nieuwe locatie. De akoestiek in de hoge ruimte is veel beter en ook  voor de drumband is er een prettige ruimte om te oefenen.

De samenwerking met de Van Dijckschool, die tevens voor mooie opslagruimte zorgde, is zeer prettig van start gegaan en de Brandweerharmonie hoopt dan ook hier lang te kunnen blijven. “Na maanden van veel onrust, die de huisvestingsproblematiek teweeg bracht, kunnen wij ons nu weer op een uitstekende manier voorbereiden op nieuwe concerten en optredens!”, aldus een woordvoerder van de Brandweerharmonie.

Het eerstkomende evenement dat de Brandweerharmonie organiseert is op 19 maart. Het is een jeugd playin in de theaterzaal van Het Lichtruim. Daarvoor kunnen alle muzikanten vanaf 7 jaar zich inschrijven. Informatie is te vinden op de website: www.brandweerharmonie.nl
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie