Afbeelding

Kindertheaterfestival in Theater het Lichtruim

9 januari 2017 om 21:04 Algemeen

Bilthoven - Op zondagmiddag 22 januari 2017 vindt er voor het eerst in de gemeente De Bilt een kindertheaterfestival plaats. De organisatie is in handen van de Stichting BLUCK.


Deze zondagmiddag is het feest voor de hele familie in Theater het Lichtruim vanaf 13.30 uur. In en om de theaterzaal is er veel te zien, te horen en te doen. De circus-theatervoorstelling van Wietske Vogels is de spetterende hoofdact. Verder kun je deelnemen aan een workshop hula hoop, er is storytelling door Erika, er worden vrolijke zeemansliedjes en volksmelodieën gezongen met accordeonspel door de Rotte Herders en er is een speelhoek.


De voorstelling Huis op Hol ! gaat over een ochtend waarop de dingen anders gaan dan anders. Over handige snufjes die een eigen leven gaan leiden. Mevrouw Stipt (Wietske Vogels)heeft alles graag goed voor elkaar. Zo woont ze in een huis vol met uitvindingen die ervoor zorgen dat alles precies gaat zoals zij heeft bedacht. Maar wat als de zeep ontsnapt en de eieren in het rond vliegen? Het is verrassend circustheater. Elegant, behendig en gedurfd geacteerd. Een voorstelling die zowel kinderen als volwassenen uitnodigt in een wonderlijke wereld waar het onmogelijke mogelijk wordt.
Plaats: Theater het Lichtruim, Planetenplein 2. Bilthoven
Datum: zondag 22 januari 2017
Tijd: 13.30 – 17.00 uur
Prijs: 5 euro/ met U-pas 2,50 euro (vanaf 2 jaar kaartje verplicht)
Tickets verkrijgbaar via www.theaterhetlichtruim.nl of aan de zaal (voor zover beschikbaar)
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie