De opening van de bekendste rotonde van De Bilt, nu beter bekend als de Herbie-rotonde. Een goed voorbeeld van reclame voor een bedrijf.
De opening van de bekendste rotonde van De Bilt, nu beter bekend als de Herbie-rotonde. Een goed voorbeeld van reclame voor een bedrijf.

Rotondes in De Bilt ter adoptie aangeboden

6 januari 2017 om 11:20 Algemeen

De Bilt - Vanaf 1 januari 2017 kunnen een zevental rotondes in de gemeente De Bilt worden geadopteerd.

De Rotondespecialist uit Zeist heeft de aanbesteding ‘beheer, onderhoud en exploitatie van rotondes’ gewonnen en zal de komende jaren de rotondes onderhouden. De vraag naar rotonde-adoptie is ongekend groot, binnen een dag zijn zes van de zeven rotondes verhuurd aan diverse bedrijven uit de gemeente. 
 
Naast het onderhouden van de rotondes, betaalt de Rotondespecialist de gemeente De Bilt ieder jaar een afdracht om reclame te mogen exploiteren. De gemeente de Bilt heeft de keuze gemaakt om extra inkomsten te verwerven, in plaats van het herinrichten van de rotondes. Het idee is dat de rotondes er verzorgd uit blijven zien, zonder dat de gemeente daar veel omkijken naar heeft. Het levert de gemeente extra inkomsten op en ondernemers kunnen zich op een unieke manier promoten. Een win-win situatie. 
 
De specifieke locaties van de rotondes zijn te vinden op de website van de Rotondespecialist, www.adopteereenrotonde.nu.

Deze week zijn de rotondes voorzien van de reclameborden, bijvoorbeeld op de Hessenweg, Soestdijkseweg en Leijenseweg. 
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie