Afbeelding

Stenengooier veroorzaakt ellende bij bejaard echtpaar

16 december 2016 om 15:16 Algemeen

De Bilt - Een tot dusver onbekende persoon heeft in de nacht van woensdag op donderdag een steen gegooid door het raam van een bejaard echtpaar op de Aardelaan. Deze stenengooier heeft daarmee een hoop leed veroorzaakt.

Sylvia van Drie, dochter van het bejaarde paar, is woedend. Zij schreef deze brief naar de krant. De boodschap spreekt voor zich.

“Geachte stoere stenengooier,

Wat een heldendaad om in de nacht van 14 op 15 december j.l. bij mijn bejaarde ouders van bijna 80 jaar (waarvan mijn moeder ernstig ziek ) op de Aardelaan 22 te Bilthoven een grote steen door de voorruit van hun woonkamer te gooien!
Een ruzie met deze of gene is nergens aan de orde, dus het moet puur voor de lol geweest zijn.
Een nieuwe ruit plaatsen duurt ivm de komende feestdagen 4 weken, dus tijdens de feestdagen zitten ze er gezellig bij nu.... maar niet heus! Vast fijn om te weten! 
Ik hoop echt dat jij/julliein ieder geval wel heel erg veel plezier aan deze actie beleefd hebben. 
Misschien kan ik het nog leuker voor je/jullie maken om te vermelden dat de materiele schade om en nabij de 3000 euro zal bedragen.
En dan heb ik het nog maar niet over de geestelijke schade die mijn ouders is toegebracht..... dit alles heeft een enorm grote impact op mijn ouders, die het al niet makkelijk hebben.
Dus bij deze wilde ik dit even laten weten aan jou/jullie: de missie is geslaagd hoor! Zo net voor de feestdagen weer een paar mensen heerlijk veel leed bezorgd! Chapeau!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie