Afbeelding

Irene MB 3 laat de zege door hun vingers glippen.....

16 januari 2017 om 08:49 Algemeen

Op zaterdag 14 januari speelde de dames van Irene MB3 hun eerste wedstrijd in de tweede klasse tegen VCV MB3 in Veenendaal. Irene begon erg onwennig in de eerste set en stond dan ook in no time op een 13-2 achterstand. Ze moesten als kampioen van de derde klasse erg wennen aan het niveau hoger. Maar na twee time outs van de invallende coach Ronald werd het spel van Irene wat verzorgerder en duidelijk beter. Meintje ging beter opslaan en maakte zo een punt of 6 acher elkaar. Alleen werd de eerste set wel met 25-16 verloren. Na wat omzettingen en taktische tips van de coach begon de tweede set een stuk beter. Nadat Luna een serie van dertien punten achter elkaar had gemaakt uit haar opslag liep Irene snel uit naar 3-17 voorsprong. In de aanval konden ook Lotte en Dominique het samen goed vinden en maakte een paar mooie punten. Maar ook het vechtertje Elise had hier een groot aandeel in.Deze werd uiteindelijk ook met duidelijke cijfers gewonen met 6-25.De derde set werd qua spel een kopie van de tweede set met mooie aanvallen van Anouk en Ilse er werd ook dan met 17-25 gewonnen. De vierde set werd het spannends met een goede opslag van Fleur kwam Irene terug van een 20-17 achterstand. Bij 23-24 kwam Irene op matchtpoint maar helaas werd deze set alsnog verloren met 26-24. Eindstand 2-2 na een mooie spannende wedstrijd. Irene haalde soms een heel hoog niveau !! Dus de vele trainingsuren van Carrie en Leo gaan duidelijk hun vruchten afwerpen. Dus kan het een mooi seizoen worden in de tweede klasse voor de meiden van Irene MB3.