De impressie van het toekomstige Vinkenplein, zoals in oktober 2015 gepresenteerd.
De impressie van het toekomstige Vinkenplein, zoals in oktober 2015 gepresenteerd.

Inloopavond over Herinrichting Vinkenplein

12 december 2016 om 21:04 Algemeen

Bilthoven - De werkgroep Vinkenplein presenteert samen met de gemeente en ontwerpbureau Okra het Voorlopig Ontwerp voor het toekomstige openbaar gebied Vinkenplein en omgeving. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen en een reactie te geven. 

Samen met bewoners, ondernemers en maatschappelijke groepen heeft de gemeente in vier bijeenkomsten gewerkt aan het plan voor de inrichting van het toekomstige Vinkenplein. Daar is nu een voorlopig ontwerp uit gekomen dat de betrokkenen aan de burgers van De Bilt voorleggen. Dat is voordat het ontwerp definitief gemaakt wordt en er een besluit over wordt genomen. 

Inloopavond
Iedereen is welkom op dinsdagavond 20 december in het voormalige ING pand aan het Vinkenplein van 19.30 tot 22.00 uur. Tijdens de avond wordt er om 20.00 en 21.00 uur een korte presentatie gegeven over het ontwerp. Gedurende de hele avond kunnen bezoekers het ontwerp bekijken en een toelichting krijgen. Reacties worden door de werkgroep en de gemeente meegenomen, bij het maken van het definitieve ontwerp. Het college van burgemeester en wethouders neemt uiteindelijk een besluit over het ontwerp. 
    
Herinrichting Vinkenplein
Het Vinkenplein, midden in het centrum van Bilthoven, is op dit moment een parkeerterrein. Dit gaat veranderen. Het Vinkenplein wordt de huiskamer van het vernieuwde centrum, met horeca, winkels en woningen. De nieuwe invulling moet de aantrekkingskracht van het centrum versterken. Het parkeerterrein maakt plaats voor een plein met groen en terrassen. 

Bilthoven Bouwt
Het informatiecentrum Bilthoven Bouwt aan de Julianalaan 1 is geopend op woensdag- en vrijdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur en de eerste en derde zaterdag van de maand van 11.00 tot 14.00 uur. Iedereen die vragen heeft kan binnenlopen. Ook op www.bilthovenbouwt.nl is informatie te vinden. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie