De opbrengst gaat naar de kerk.
De opbrengst gaat naar de kerk.

Brandweerharmonie geeft kerstconcert

29 november 2016 om 12:00 Algemeen

Bilthoven - Vrijdag 16 december, aan de vooravond van de vierde Advent, verzorgt de Brandweerharmonie samen met het WP-vrouwenkoor een bruisend Kerstconcert voor jong en oud. De prachtige OLV kerk te Bilthoven zal als toneel dienen voor deze muzikale avond.

Bezoekers kunnen genieten van de sfeervolle klanken van de blaasinstrumenten. Deze worden afgewisseld met liederen, gezongen door het koor. “Hierbij kunt u denken aan “A sentimental journey”, “Baby, it’s cold outside” en natuurlijk een kerstmedley. Samen met het orkest zullen ook verschillende Carols verzorgd worden, waarbij u uiteraard kunt meezingen. De Brandweerharmonie is de afgelopen weken onder andere aan het repeteren gegaan met “Stars make us small”, “Carol of the bells”, maar ook “It’s beginning to look like Christmas”, waarin  een glansrijke rol voor de baritonsaxofoon is weggelegd.

Na afloop van het concert kunt u lekker nagenieten met koffie, thee & glühwein. De opbrengst van deze muzikale avond wordt geschonken aan de kerk.

Vrijdag 16 december, 19.30-20.30 uur in de OLV Kerk, Gregoriuslaan te Bilthoven. 
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie