Een beeld van vorig jaar: één van de jongste deelnemers gaat juichend over de eindstreep.
Een beeld van vorig jaar: één van de jongste deelnemers gaat juichend over de eindstreep.

Chocolademelkloop van start bij Paviljoen Beerschoten

24 november 2016 om 10:00 Algemeen

De Bilt - Op zondag 27 november wordt voor de 13e keer de Chocolademelkloop in de gemeente De Bilt gehouden.

De Chocolademelkloop is één van de grootste sport-evenementen in de Gemeente De Bilt. Het doel van de loop is om kinderen en volwassenen te laten genieten van hardlopen. De hardlopers en het publiek worden begeleid door een grote Pieten-brigade. Het Utrechts Landschap heeft Paviljoen Beerschoten aan de Holle Bilt 6 te De Bilt als startlocatie ter beschikking gesteld. Er zijn 4 afstanden: 1, 2, 5 en 10 kilometer, door het bos.

De inschrijving is sinds 27 oktober gesloten wegens bereiken van de limiet. Na afloop is er een grote verloting. 
Veel grote en kleine bedrijven uit De Bilt / Bilthoven sponsoren de loop. De Stichting Chocolademelkloop hoopt dat deelnemers dat waarderen en hun boodschappen doen bij de sponsoren van de loop.

De deelnemers kunnen op zaterdag 26-11 van 10:00 tot 12:00 uur en zondag vanaf 9.30 uur hun startnummer ophalen. Om 10.45 uur start de warming up. Om 11.00 uur start de 1 kilometer, om 11.20 uur de 2 kilometer en om 11.45 uur de 5 en 10 kilometer. 
Alle kinderen kunnen nadat de 1 en 2 kilometer zijn gelopen, meedoen aan het Pieten Opleidings Centrum en andere leuke activiteiten. 

Met weinig middelen en met de inzet van ongeveer 98 enthousiaste vrijwilligers, belooft het ook dit jaar weer een geweldig spektakel te worden!  
Raadpleeg voor verder informatie de website www.chocolademelkloop.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie