Dit is het spandoek van vorig jaar. Maar het is in principe tijdloos.
Dit is het spandoek van vorig jaar. Maar het is in principe tijdloos.

Inschrijving voor Gluren bij de Buren is geopend

15 november 2016 om 14:11 Algemeen

De Bilt - De Bilt maakt zich op voor de negende editie van Gluren bij de Buren. Wie mee wil doen kan zich vanaf nu opgeven.

De projectgroep Gluren bij de Buren De Bilt is begonnen met de organisatie van de 9e editie van dit evenement. Tijdens dit evenement stellen particulieren hun huiskamer beschikbaar voor een optreden door een artiest. Allemaal belangeloos. “Daarvoor zoeken wij ook komend jaar weer particulieren die  hun huis beschikbaar willen stellen om –amateur- kunstenaars een podium te geven in hun huiskamer. Voor de optredens kunnen artiesten zich inschrijven. Gedacht wordt aan verhalen vertellers, klein theater, en muziek in allerlei vormen. Ook enkele beeldende kunstenaars zijn in overleg welkom voor exposities in de huizen. Wij bekijken of er plaats en gelegenheid voor is.”

De organisatie neemt contact op met de aanmelders en overlegt welk optreden waar geplaatst kan worden. Dus alle matches tussen woningen en artiesten gebeurt in goed overleg.
Ook deze keer is het streven om een podium te geven aan enkele vluchtelingen die in de gemeente De Bilt wonen. “Wij hebben al een paar mooie optredens gehoord en denken dat het een waardevolle aanvulling is.”
Optredens duren maximaal 30 minuten en vinden plaats op 13.00, 14.30 en 16.00 uur.

‘Gluren’ is een initiatief van de Stichting Kunst en Cultuur De Bilt.
Inschrijven is mogelijk op de website www.stichtingkunstencultuur-debilt.nl Hier staan ook foto’s en filmpjes van vorige edities en kunt u meer informatie vinden.
Ook per e-mail kunt u zich aanmelden: glurenbijdeburendebilt@gmail.com 
Ook mensen die in het verleden mee hebben gedaan aan Gluren bij de Buren kunnen zich weer inschrijven. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie