OC De Bilt gaat verhuizen

4 november 2016 om 13:30 Algemeen

De Bilt - Het Ontmoetingscentrum De Bilt (het OC) gaat verhuizen. De organisatie verlaat daarmee het pand aan de Jasmijnstraat. Vanaf donderdag 10 november 12.00 uur staan de deuren open bij de Opstandingskerk aan de 1e Brandenburgerweg 34. 

De plek verandert, maar het aanbod niet. Het Ontmoetingscentrum biedt activiteiten aan mensen met geheugenproblemen of dementie die nog zelfstandig thuis wonen. Dat betekent dat het OC (voorlopig) elke donderdag vanaf 12.00 uur een gevarieerd programma biedt. Per maand wordt een programma opgesteld, mede gebaseerd op de wensen die zijn opgehaald uit de kennismakingsperiode. Daarbij is het van belang dat bezoekers van het OC ook zelf blijven aangeven waar hun voorkeur ligt. 
“We willen graag activiteiten aanbieden op het gebied van cultuur, natuur, bewegen en creativiteit”, zo vermeldt de organisatie in een persbericht. “Daarbij denken we aan lezingen over geschiedenis en kunst, excursies naar musea, workshops met bewegen in de hoofdrol en schilderen. Denkt u zelf aan iets anders? Dan horen we het graag. We denken bij het OC De Bilt graag in mogelijkheden.”

OC De Bilt is een initiatief van de King Arthur Groep, een kleine zorgorganisatie uit Hilversum die uitsluitend zorg levert aan mensen met geheugenproblemen en dementie. De King Arthur Groep heeft verschillende Ontmoetingscentra opgezet, onder meer in Soest, Soesterberg, Almere en  Hilversum.
Iedereen is welkom om te komen kennismaken. Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie: Gerdine Timmerman via 06-2905 3145 of via de King Arthur Groep via 035-2050950.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie