Jubilerende Brandweerharmonie wordt dakloos

4 november 2016 om 15:15 Algemeen

Bilthoven - De Brandweerharmonie Bilthoven dreigt dakloos te worden. Zestig muzikanten moeten op zoek naar nieuwe oefenruimte. Wie een oplossing weet mag contact opnemen met de harmonie.

De harmonie is een amateur muziekvereniging die bestaat uit blaasmuzikanten en een drumband. “Al 90 jaar, geven wij diverse concerten, verzorgen we bij allerlei evenementen straatoptredens en zijn we een graag geziene gast bij taptoes in binnen-, en buitenland.”
Dit alles kan niet zonder frequent oefenen. Na jaren in een basisschool te hebben gerepeteerd werd deze verbouwd. Dat betekende verhuizen. “We waren daarom erg blij toen we vorig jaar in de brandweerkazerne konden gaan repeteren. Helaas, de kazerne wordt, zoals nu blijkt, op korte termijn ook verbouwd en er zal geen plaats meer zijn voor ons orkest. Zestig enthousiaste muzikanten dreigen dakloos te worden.”
 
“Heeft u, uw bedrijf, organisatie of vereniging een grote ruimte die elke vrijdagavond leeg staat? Een plek waar we een aantal instrumenten kunnen opslaan die we niet elke week mee kunnen nemen? Wellicht dat u ons aan een nieuwe ruimte kunt helpen waar we wekelijks kunnen repeteren. Het zou fantastisch zijn wanneer wij ons negentig jarig jubileum kunnen afsluiten in de wetenschap dat we, ook in de toekomst, een dak boven ons hoofd hebben.”

Wie een oplossing weet kan contact opnemen met penningmeester@brandweerharmonie.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie