Oliebollenbakker Gilbert Pieper is weer terug

8 november 2016 om 10:07 Algemeen

Oliebollenbakker Gilbert Pieper, die jaren geleden het nieuws haalde toen hij een vrouw vlak voor een aansnellende trein van de spoorwegovergang trok, is weer terug op zijn oude standplaats. Zijn vele klanten hebben hem door de werkzaamheden aan de ondertunneling van de spoorwegovergang een aantal jaren moeten missen, maar nu is hij eindelijk weer op zijn oude stek te vinden.

Bilthoven - ‘’Met een kleinere kraam, want die van mij bleek te groot te zijn voor de huidige locatie. Gelukkig kon ik met een collega van kraam wisselen en daarom staat mijn naam hierop nog niet vermeld.”

Gilbert vervolgt: “Ik ben de ambtenaar die ervoor heeft gezorgd dat ik weer terug kon komen, erg dankbaar. De reacties die ik krijg, zijn ook geweldig leuk! Het gros van mijn vroegere klanten heeft de weg naar de kraam al snel gevonden.’’

Gilbert Pieper had al sinds 1998 zijn vaste standplaats bij het Bilthovense station. Nu staat hij tot en met 31 december van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.30 uur aan het begin van de Julianalaan, vlakbij de Bilthovense Boekhandel.

Hier kunnen de liefhebbers niet alleen de bekende oliebollen, krentenbollen en appelflappen kopen, maar ook appelbeignets, appelbollen, de nieuwe rage nutellabollen, Berliner bollen, amandelbollen, bananen- en ananasbollen.

Razend druk

‘’Ik heb het momenteel razend druk, want ik heb ook nog mijn café Sientje in Apeldoorn. Maar ik ben heel blij dat ik weer in Bilthoven terug ben!’’ Morgen, donderdag 10 november, is er een speciale actie. ‘’Normaal kosten de olie- en krentenbollen een euro per stuk, maar donderdag kosten tien oliebollen en/of krentenbollen vijf euro, en zes appelbeignets tien euro.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie