Afbeelding
WVT

Opbrengst Boeken- en Muziekbeurs WVT boven verwachting

3 september 2021 om 09:42 Evenementen

Bilthoven - De Boeken- en Muziekbeurs was weer een groot succes met een prachtige opbrengst van € 7.700. WVT neemt binnenkort een besluit waaraan het bedrag wordt besteed. Dit maken zij ter zijner tijd bekend op hun website en in de nieuwsbrief.

De boeken stonden in alle zalen van het gebouw uitgestald wat de ruim 500 bezoekers voldoende ruimte en tijd gaf om te zoeken naar hun favoriete boeken, films of muziek. Dankzij de constante stroom ingebrachte boeken, was het aanbod zeer gevarieerd en van hoge kwaliteit. Van de boeken die dit keer niet verkocht zijn, worden zes goedgevulde dozen aan het COA in Zeist gegeven voor de vluchtelingen uit Afghanistan. De collectie bestaat onder meer uit Engelstalige leesboeken, atlassen, woordenboeken, boeken over Nederland en Europa, religieuze boeken als De Koran en de Bijbel, kookboeken, kinderboeken, kleurboeken en kleurpotloden.

Voor uw agenda: in 2022 hoopt het Boekenteam van WVT de boekenbeurs weer gewoon na Hemelvaart op 27 en 28 mei te kunnen organiseren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie