Afbeelding
RCHI

Dressuur Masterclass voor Make-A-Wish

3 september 2021 om 10:20 Dieren

Maartensdijk Paardenliefhebbers opgelet! Nederlandse dressuurlegendes en olympiërs Hans-Peter Minderhoud en Edward Gal komen naar Maartensdijk voor een benefiet Dressuur Masterclass.

De hippische sport is een van de populairste sporten van Nederland. Ons land telt veel ruiters en tijdens corona is dat aantal alleen maar gestegen. De paardensport zit diep in de Nederlandse cultuur geworteld en leent zich dan ook bij uitstek als platform om mensen te verbinden. Rotary Club Hilversum International (RCHI) is daarom een initiatief gestart genaamd “Riders-for-Good”. Dit initiatief heeft tot doel de wereld een beetje beter te maken door bijzondere activiteiten te organiseren voor ruiters en paardenliefhebbers. De opbrengsten daarvan gaan naar Make-A-Wish. 

Het eerste evenement vindt plaats op 25 september. Dan organiseert RCHI een speciaal Ruiterevenement op De Prinsenhoeve in Maartensdijk. Nederlandse dressuurlegendes en olympiërs Hans-Peter Minderhoud en Edward Gal geven dan een dressuurclinic. 100% van de opbrengst gaat naar Make-A-Wish Nederland die de liefste wens van ernstig zieke kinderen tussen de 3 en 18 jaar vervult en hen daarmee hoop en vertrouwen geeft voor de toekomst.

Het programma van de dag zet er als volgt uit:

Tussen 15.00 - 15.30 uur ontvangst in “De Deel” van De Prinsenhoeve in Maartensdijk

Rond 15.45 uur plaatsnemen voor clinic

Van 16.00 tot 17.15 uur clinics

Vanaf 17.30 uur borrel en barbecue.

Wil je erbij zijn en deelnemen aan dit unieke evenement? Dat kan op twee manieren:

Leer je graag van de besten, geniet je van het gezelschap van mede-paardenliefhebbers en houd je van een barbecue?

Er zijn ongeveer 50 plaatsen beschikbaar om de clinic en de barbecue bij te wonen. We vragen hiervoor een minimum bijdrage van 50 euro per persoon. De kosten van het evenement worden gedekt door RCHI. Dit garandeert dat alle inkomsten naar Make-A-Wish Nederland gaan. Je kunt je opgeven via onderstaande link. .

Wil je zelf rijden, of ken je iemand die graag zou willen leren van een olympische ruiter?

Geweldig! Er worden drie plekken geveild voor ruiters die op niveau M of daarboven geclassificeerd zijn. Wil je kans maken? Doe dan een bod en hopelijk sta jij op 25 september bij de meesters in de ring. Startbod is 150 euro. Ook die inkomsten zijn voor Make-A-Wish bestemd. Een week voor het evenement worden de winnaars bekend gemaakt. Nadat je de piaffe en passage onder de knie hebt, ben je uiteraard welkom op de barbecue.

Benieuwd of wil je je opgeven? Kijk dan op https://www.ridersforgood.com/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie