Officiële opening van het plein door Henriette van Amerongen (directeur Basisschool St. Michael) en Jan-Willem Meiburg (coördinerend ouder voor vernieuwing van het schoolplein
Officiële opening van het plein door Henriette van Amerongen (directeur Basisschool St. Michael) en Jan-Willem Meiburg (coördinerend ouder voor vernieuwing van het schoolplein Michaelschool

Nieuwe schoolplein Michaelschool geopend!

6 september 2021 om 10:39 Onderwijs

De Bilt De kinderen van de Michaelschool hebben afgelopen jaar een geheel nieuw schoolplein gekregen. Het schoolplein biedt nu veel meer speel uitdagingen en is een stuk groener geworden. In het ontwerp is ook een flink stuk van de tegels vervangen door zand, leuker voor de kinderen en beter voor het vasthouden van het regenwater. Naast de vele speeltoestellen heeft de Michaelschool nu ook haar eigen buitentheater voor buitenlessen en optredens.

Het afgelopen jaar is er een enorm bedrag van € 45.000,-- bijeengebracht door de kinderen en de ouders van de Michaelschool, deels door subsidies, vele sponsoren die gul hebben bijgedragen en door donaties van kinderen en ouders.

De uitvoering is grotendeels door de ouders zelf gedaan, een team van 40 enthousiaste ouders en hun kinderen hebben samen ruim 800 uur op het plein gewerkt en daarmee een super mooi resultaat neergezet.

“De kinderen en leerkrachten zijn enorm blij met dit prachtige en uitdagende schoolplein, hier gaan we vele jaren plezier van hebben. Ik wil alle ouders enorm bedanken namens de hele school” zegt Henriette van Amerongen de directeur van de Michaelschool.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie