Dit biedt nieuwe mogelijkheden!
Dit biedt nieuwe mogelijkheden! (Foto: )

Restaurant Bij de Tijd is partner van Samen voor De Bilt

Restaurant Bij de Tijd is partner geworden van Samen voor De Bilt: het netwerk voor Maatschappelijk Betrokken Organisaties in gemeente De Bilt. Voor Restaurant Bij de Tijd betekent dit versterking van de banden met het lokale bedrijfsleven.

Restaurantmanager Ed Bandsma: "Ons restaurant is een maatschappelijk betrokken organisatie. Zo werken wij met vrijwilligers, mensen met een beperking en participanten. Daarom noemen wij ons restaurant `bijzonder gewoon`. Aansluiting bij Samen voor De Bilt betekent dat we onze betrokkenheid in gemeente De Bilt verder kunnen uitbreiden. En dat we de samenwerking met Samen voor De Bilt kunnen intensiveren. Dat biedt ons nieuwe mogelijkheden."


Judith Boezewinkel van Samen voor De Bilt en Ed Bandsma van Restaurant Bij de Tijd.


Ook Samen voor De Bilt is blij met de samenwerking. Voor bedrijven organiseren zij namelijk veel maatschappelijk betrokken teamuitjes. Medewerkers van een bedrijf werken dan bijvoorbeeld een middag bij de plaatselijke kinderboerderij, of ze gaan met ouderen wandelen of spelletjes doen. Het sociale karakter van Restaurant Bij de Tijd leent zich uitstekend om na zo`n sociale activiteit een hapje te eten met elkaar, voor groepen tot ca. 100 personen.
Restaurant Bij de Tijd en Samen voor De Bilt werken de afgelopen jaren al samen. Deze samenwerking is nu bezegeld met een partnerschap.

Ook Maatschappelijk Betrokken Ondernemen?
Samen voor De Bilt stimuleert ontmoetingen tussen lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties. Wilt u met uw organisatie ook maatschappelijk betrokken zijn in de Biltse samenleving? Wij gaan graag met u in gesprek. Neem daarvoor contact op met Samen voor De Bilt via judith@samenvoordebilt.nl of Judith Boezewinkel ; 06 – 11 56 49 57

Meer berichten