Foto: Els van Stratum

Hoera, What Els is jarig!

Ik blik even met plezier terug op het eerste jaar What Els, want ja, ik vier mijn eerste verjaardag! Wat vorig jaar onder het genot van een kopje koffie met mijn collega's spontaan werd geboren is inmiddels uitgegroeid tot een meer dan graag gelezen rubriek.

Vragen, opmerkingen en reacties op onderwerpen die aan de orde kwamen vulde mijn mailbox. Van bekende en onbekende lezers kreeg ik items toegeworpen met de vraag: "Wat vind jij hier nou van?" Vaak gewoon om mijn mening te horen of met de vraag om advies. Altijd in mijn achterhoofd dat mijn mening of advies niet bindend is. Iedereen denkt natuurlijk weer anders. Zoveel mensen, zoveel meningen. Nog leuker vind ik het dat de rubriek inmiddels buiten de grenzen van De Bilt gretig wordt gelezen. Een succesvol eerste jaar van What Els dus ik zeg proost!

Mijn meest leuke ervaring van het afgelopen jaar was het wachten op de bus op het station van Utrecht. Bij de bushalte groette ik een ouder echtpaar. De man sprak mij aan" "Bent u die mevrouw van What Els?" Zo ook een keer gewoon in de supermarkt dat een dame mij aansprak: "Wat vindt u van die honden die hier buiten vastgebonden worden aan het fietsenrek, kunt u daar eens over schrijven?" Ik liep naar buiten om te kijken en inderdaad er stonden 3 kleine superschattige poedeltjes keurig op een rijtje, vastgebonden aan het fietsenrek te wachten tot hun baasje klaar was met het boodschappen doen. De dame durfde er eigenlijk niet langs vanwege haar angst voor honden.

Met vreselijk veel zin kijk ik uit naar het komende jaar en de onderwerpen waar ik weer heerlijk op mag reageren. Het maakt niet uit waar het over gaat. Een serieus probleem, iets waar je over twijfelt, of iets geks dat je hebt meegemaakt en gewoon wilt delen en ik op mag reageren. Met de vakantieperiode in het vooruitzicht zullen er ongetwijfeld heel wat ervaringen de revue passeren.

Dus geef me voer via bcwhatels@gmail.com of reageer op de onderwerpen op www.facebook.com/bcWhatEls

Meer berichten