Interim-bestuurder SSW benoemd

Theo Stubbé
Theo Stubbé (Foto: Bert Koning)

De heer Theo Stubbé wordt vanaf 1 juli 2019 interim-bestuurder van Woonstichting SSW in Bilthoven. Hij volgt daarmee Jessie Bekkers-van Rooij op. Zij verlaat SSW om haar loopbaan voort te zetten als directeur-bestuurder bij woningcorporatie Laurentius in haar woonplaats Breda.

Overbrugging
Een zorgvuldige werving van een nieuwe directeur-bestuurder vraagt enige tijd. Om die reden heeft de Raad van Commissarissen van SSW besloten een interim-bestuurder aan te stellen voor een periode van zes maanden. Theo Stubbé is volgens de selectiecommissie een geschikte persoon om in de overbruggingsperiode de aansturing van SSW te continueren. De Raad heeft er vertrouwen in dat hij zich snel thuis zal voelen bij SSW en met de organisatie verder gaat op de ingeslagen koers. Samen met de medewerkers, huurders en samenwerkingspartners.

Over Theo Stubbé
De Raad van Commissarissen heeft de heer Theo Stubbé leren kennen als een maatschappelijk betrokken en gedreven professional, met jarenlange advies- en interim ervaring op het gebied van bestuur en toezicht. Zowel in de volkshuisvesting als in de sectoren welzijn, zorg en onderwijs.
Binnen de volkshuisvesting heeft hij voornamelijk bestuur en RvC begeleid, maar ook Huurdersverenigingen en Ondernemingsraden.

https://www.ssw.nl/Nieuws/1159/interimbestuurder-ssw-benoemd/

Meer berichten