Antilopen kansloos tegen sterk DOS Westbroek

19 september 2021 om 17:29 Korfbal Deel je nieuws

WESTBROEK Na een eerste mooie thuis zege werd er deze week door korfbalvereniging DOS afgereisd naar het altijd zo pittoreske Leusden. Met wat blessureleed en vaderschapsvreugde moest de strijd worden aangegaan met de zwart/rode van Antilopen. Een bekend team in de overgangs- klasse. Maar wat dit jaar door de vele mutaties uitsluitend zal meespelen om zich in deze klasse te handhaven.

Maar zo gemakkelijk als vorige week, zo stroef begon DOS aan deze wedstrijd.  De eerste 10 minuten lag het initiatief bij het team uit Leusden. DOS speelde zelf slordig en kreeg maar weinig vat op de maar sporadische aanvallen van Antilopen, dat tot 4-4 toch makkelijk kon aanhaken. Een tactische speelsters wissel bracht wat meer rust bij het team uit Westbroek. Dat vervolgens uitliep naar een 7-13 ruststand.

De tweede helft startte ook weer wat rommelig. Maar na een paar mooie afstand schoten en doorloopballen had DOS geen kind meer aan Antilopen. En liep netjes uit naar een 11-23 eindstand.

Tim 6, Robin 4, Eline 4, Mathijs 2, Bob 2, Linda 2, Annick 2, Marloes1.