Tafeltje Dekje zoekt urgent rijders

24 september 2021 om 11:43 Overig

De Stichting Tafeltje Dekje-de Bilt bezorgt al meer dan 50 jaar, warme maaltijden bij thuiswonende ouderen, voor wie zelf koken moeilijk is. Ook brengen onze rijders wekelijks vriesverse maaltijden rond bij mensen in de zes kernen van de gemeente De Bilt (De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk, Hollandsche Rading, Groenekan en Westbroek) die nog wel in staat zijn deze zelf op te warmen.

Door de Covid pandemie hebben een aantal van onze enkele rijders hun activiteiten voor onze stichting moeten beëindigen, vandaar dat wij nu dringend verlegen zitten om rijders.

Het werk houdt in dat u op een door door uzelf gekozen dag rond de middag, de warme maaltijden rondbrengt in de Bilt en Bilthoven. Bij meerdere klanten is het slechts afgeven maar sommigen hebben uw hulp nodig voor het open maken van de verpakking en eventueel het opscheppen van de warme maaltijd.

De maaltijden staan klaar bij de Koperwiek van maandag tot en met vrijdag en het rondbrengen vergt ongeveer een tot anderhalf uur.

De vries verse maaltijden worden op maandagmorgen bij het kantoor aan de Molenkamp opgehaald en van daaruit rond gebracht, ook dit vergt niet meer dan twee uur.

Voor uitgebreide informatie zie onze vacature (met filmpje) bij Mens De Bilt https:/ www.mensdebilt.nl/vacatures-vrijwilligerswerk/welzijn/rijder-maaltijden- bij-tafeltje-dekje of www.tafeltjedekje-debilt.nl

U kunt ook rechtstreeks bellen met ons kantoor tel: 030-2288000

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie