Merel, James, Anton, Martijn en Anne-Marie vormen het team van Ruyssenaars Makelaars.
Merel, James, Anton, Martijn en Anne-Marie vormen het team van Ruyssenaars Makelaars. Leora Kalisvaart

Ruyssenaars Makelaars heeft het allemaal in huis

29 september 2021 om 11:03 Zakelijk

‘Ruyssenaars Makelaars opent deuren die voor anderen gesloten blijven’

Dat de woningmarkt volop in beweging is moge duidelijk zijn. Het aanbod is schaars, prijzen schieten omhoog en overbieden lijkt de standaard te zijn. In zo’n markt is het fijn als u terug kunt vallen op een ervaren makelaar. Of het nu gaat om de aan- of verkoop van uw woning of een taxatie. In al die gevallen bent u bij Ruyssenaars Makelaars aan het juiste adres.

Dankzij hun opgebouwde kennis en ervaring weet het team van Ruyssenaars Makelaars als geen ander hoe de markt in elkaar steekt en laten zij keer op keer zien wat zij waard zijn. Zo openen zij deuren die voor anderen gesloten blijven. Het kantoor is gevestigd op een mooie zichtlocatie aan de Vinkenlaan 1 in Bilthoven. Hier staat de deur altijd voor u open om een afspraak te maken om de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning, appartement of bedrijfsruimte te bespreken. “Makelen is meer dan bemiddelen alléén”, legt Anton van Ginkel uit. “Ook het toepassen van juridische en bouwkundige kennis in elke transactie, gecombineerd met de laatste mediatoepassing van vandaag behoort tot onze werkzaamheden.”

Ruyssenaars Makelaars is een kantoor wat al sinds de jaren ’70 bestaat en waarbij de kernwoorden integriteit, transparantie en realiteitszin centraal staan. Het relatief jonge team kan dan ook putten uit jarenlange ervaring en expertise wat betreft de regionale woningmarkt. De directie wordt gevoerd door Martijn Ruyssenaars wiens vader het kantoor begon, en Anton van Ginkel. Daarnaast bestaat het team uit ‘makelaar in opleiding’ James Boonen en de ijzersterke binnendienst bestaande uit Merel van der Vlist en Anne-Marie Boshuizen. “We wonen allemaal in Bilthoven of de directe omgeving”, legt Van Ginkel uit. “Met elkaar beschikken we over een uitgebreid netwerk. Daarom zijn we goed op de hoogte van wat er speelt in de markt en wat de eventuele nieuwbouwplannen in gemeente De Bilt zijn.” Dit maakt Ruyssenaars Makelaars dan ook tot hét kantoor voor de aan- of verkoop van uw woning.

De portefeuille die Ruyssenaars Makelaars beheert is breed en erg divers. Of het nu gaat om een appartement, eengezinswoning, vrijstaande woning, bedrijfsruimte of een woning in het topsegment; Ruyssenaars Makelaars heeft het allemaal in huis. “Wij zijn u graag van dienst bij het zoeken naar de woning die perfect bij u past”, leggen Van Ginkel en Boonen uit. “Ook als die woning toevallig niet binnen ons aanbod op Funda staat of in de etalage hangt.” Het kan namelijk heel goed voorkomen dat iemand een woning wil verkopen zonder daar ruchtbaarheid aan te geven. “Zo’n verkoopopdracht noemen wij een ‘stille verkoop’. Dat wil zeggen dat de woning wel te koop staat, maar dan zonder bord ‘te koop’ in de tuin of met foto’s en omschrijving op de bekende woningsites”, legt Van Ginkel uit. “Met deze verkoopmethode richten wij ons primair op ons uitgebreide netwerk en laten dit waardevolle relatiebestand zijn werk doen”, vult Boonen aan. “Door dit netwerk op de juiste wijze in te zetten, lukt het ons regelmatig via deze methode een exclusief object te verkopen. Wij merken dat de behoefte aan discretie steeds meer toeneemt en daarmee ook het aantal opdrachten voor een stille verkoop. Mocht de woning waar u op zoek bent (nog) niet te vinden zijn, neem dan altijd even contact met ons op. Wie weet hebben wij hem toch in onze portefeuille.”

Het verkopen van uw woning is een ingrijpend proces. Een stap die u wellicht maar een paar keer in uw leven zet. Dan wilt u natuurlijk dat uw woning succesvol verkocht wordt tegen de best mogelijke prijs. “Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk”, schetst Van Ginkel. “Als we met u in gesprek gaan over de verkoop van uw woning proberen we uw wensen in kaart te brengen en leggen wij u onze dienstverlening en toegevoegde waarde uit. We vertellen u op welke wijze wij ons lokale en regionale netwerk inzetten om uw huis actief in de markt te zetten.” Boonen vult aan: “Ons kantoor beschikt over verschillende, krachtige marketinginstrumenten met bewezen resultaten. Van een aansprekende brochure en advertentie tot en met presentaties op de best bezochte huizenwebsites Funda en Vevere”. Dit laatste is een makelaarsnetwerk wat zich specifiek richt op het hoge, exclusieve segment.

Het kan natuurlijk voorkomen dat u uw droomwoning al gevonden heeft, of misschien wilt u juist dat Ruyssenaars Makelaars voor u naar deze woning op zoek gaat. Dan is dit hét moment om een makelaar in te schakelen die niet alleen uw belangen behartigt, maar ook kritisch met u meekijkt en u adviseert. “We stellen graag samen met u een woningprofiel op”, vertelt Boonen enthousiast. “Zo weten we precies wat u zoekt en kunnen wij gericht voor u op zoek gaan naar de woning die voldoet aan al uw wensen en eisen. Daarbij kijken we niet alleen binnen ons eigen aanbod, maar ook dat van andere NVM Makelaars. Ook hebben wij toegang tot het NVM netwerk waardoor wij al in een vroeg stadium inzicht hebben in woningen die nog op de markt gaan komen.”

Er kunnen verschillende redenen zijn waarvoor u een exacte waardebepaling van uw woning nodig heeft. Ook in die gevallen kan Ruyssenaars Makelaars u van dienst zijn met een woningtaxatie. “We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen (NVM)”, licht Van Ginkel toe. “Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar waardeoordeel, weergegeven in een overzichtelijk taxatierapport.” Ruyssenaars Makelaars is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Het NWWI, keurt rapporten van woningtaxaties van de aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld.

Interesse in wat Ruyssenaars Makelaars voor u kan betekenen? Kom vrijblijvend langs om een afspraak te maken of kijk op: https://www.ruyssenaars.nl/

Robbert Roos

Martijn, Anton en James helpen u graag met de aankoop of verkoop van uw huis.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie