Garage sale

Groenekan - Op zaterdag 29 juni is het zover, de 10e garage sale route van Groenekan. Dat wordt in- en uitpakken dit jaar.

Zaterdag 29 juni is de 10e garage sale route van Groenekan van 9.30 tot 16.00 uur. Een lint van brocante, boeken en ballonnen, kleding, kasten, koffie en keukenspul, zink, zot, houtdraaiwerk, noem maar op…….je gaat van alles tegenkomen op de route door het Groenekans landschap!

Ballonnen en slingers zijn de groene draad die de 31 deelnemers aan de garage sale route met elkaar verbindt! Volg de tekens en vind veel moois, bijzonders, vintage, lekkers, praktisch, geks, groens! Daarnaast zijn er in deze route ook mooie intenties geweven; Op Berkenlaan 2 gaan de opbrengsten bv naar de Social Run 2019 die bespreekbaarheid rondom psychische aandoeningen wil bevorderen. En het pop-up terrasje met Koffie/Thee & Taart op Groenekanseweg 4 doneert de opbrengst aan KWF Kankerbestrijding.

De deelnemende adressen liggen op loop- en fietsafstand van elkaar en vormen een verrassende route door het mooie Groenekan. De plattegrond met de adressen vind je op www.garagesalegroenekan.wordpress.com en op facebook garagesalegroenekan!

Meer berichten