Afbeelding
MENS De Bilt

Stuur kinderboeken op een spannende tocht!

11 oktober 2021 om 14:08 Activiteiten

Opening KinderzwerfboekStation MENS De Bilt

Op de startdag van de Kinderboekenweek, woensdag 6 oktober, hebben kinderen uit De Bilt een kinderzwerfboekStation geopend op het servicecentrum van MENS De Bilt aan de Molenkamp. De middag is gestart met het voorlezen van het boek ‘Woeste Willem’. Daarna mochten de kinderen de zwerfboekenkast openen en een boek uitkiezen om mee naar huis te nemen. 

Wat zijn zwerfboeken?

Kinderzwerfboeken zijn boeken met een herkenbare sticker die zwerven van kind naar kind. Zwerfboeken worden op allerlei plekken achtergelaten, zoals op scholen, in wachtkamers, winkels, treinen, KinderzwerfboekStations, enzovoorts. Hoe een boek ook zwerft, nooit mag het gelezen of ongelezen in een kast achterblijven. De afgelopen jaren zijn al een miljoen zwerfboeken op een spannende tocht gestuurd. Maar dat kunnen er nog véél meer zijn!

Iedereen is nu welkom om bij het Servicecentrum binnen te lopen en een kinderboek uit de Zwerfboekenkast te kiezen. Of heb jij boeken die je een reis gunt? Duik in je boekenkast en lever kinderboeken in bij KinderzwerfboekStation. Op deze manier kunnen ze verder zwerven. Inleveren en uitzoeken kan op werkdagen tussen 9.00 - 15.00 uur aan de Molenkamp 60 in De Bilt.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Christine Thomas: 06-13069608 of eens kijken op www.kinderzwerfboek.nl.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie