Luisteren naar het verhaal van Woeste Willem
Luisteren naar het verhaal van Woeste Willem Christine Thomas

Stuur kinderboeken op een spannende tocht! Opening KinderzwerfboekStation MENS De Bilt

12 oktober 2021 om 11:59 Lokaal Deel je nieuws

Op woensdag 6 oktober, op de startdag van de Kinderboekenweek, hebben kinderen uit De Bilt een KinderzwerfboekStation geopend op het Servicecentrum van MENS De Bilt.  

Wat zijn zwerfboeken? 
Kinderzwerfboeken zijn boeken met een herkenbare sticker die zwerven van kind naar kind. Zwerfboeken worden op allerlei plekken achtergelaten, zoals op scholen, in wachtkamers, winkels, treinen, KinderzwerfboekStations, enzovoorts. Hoe een boek ook zwerft, nooit mag het gelezen of ongelezen in een kast achterblijven. De afgelopen jaren zijn al een miljoen zwerfboeken op een spannende tocht gestuurd. Maar dat kunnen er nog véél meer zijn! 

ZwerfboekenStation Servicecentrum MENS De Bilt 

In De Bilt is er op woensdag 6 oktober een KinderzwerfboekStation geopend op het Servicecentrum van MENS De Bilt aan de Molenkamp 60 in de Bilt. Deze middag is gestart met het voorlezen van het boek ‘Woeste Willem’. Daarna hebben de kinderen de Zwerfboekenkast geopend en een boek uitgekozen om mee naar huis te nemen. Iedereen is nu welkom om bij het Servicecentrum binnen te lopen en een kinderboek uit de Zwerfboekenkast te kiezen.  

Doe je mee? 

Duik in je boekenkast en lever kinderboeken in bij ons KinderzwerfboekStation. Op deze manier kunnen ze verder zwerven. Inleveren en uitzoeken kan op werkdagen tussen 9.00 - 15.00 uur aan de Molenkamp 60 in De Bilt.  

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Christine Thomas: 06-13069608 of eens kijken op www.kinderzwerfboek.nl. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie