De nieuwe locatie: Kinderboerderij De Schaapskooi
De nieuwe locatie: Kinderboerderij De Schaapskooi Bertien van de Kerk

Biltse Streekmarkt op nieuwe locatie

12 oktober 2021 om 19:06 Lokaal Deel je nieuws

Komende vrijdag 15 oktober is er eindelijk weer de Biltse Streekmarkt. Door de coronamaatregelen is de markt vele malen geannuleerd. Maar nu mag het weer en gaat het een groot feest worden.

De Biltse streekmarkt is een initiatief van Stichting Biltsheerlijk, in goede samenwerking met voedselproducenten, duurzame ondernemers en enthousiaste inwoners in De Bilt. Biltsheerlijk wil de beschikbaarheid vergroten van gezond en milieuvriendelijk geproduceerd voedsel. Een markt voor lokale duurzame voedselproducten is daarvoor natuurlijk een prachtig middel.

Naast voedsel vindt u op de markt ook non-food producten met een duurzaam verhaal. Deze keer is de markt immers onderdeel van de Week van de Duurzaamheid.

Vrijdag 15 oktober zal de markt plaatsvinden bij kinderboerderij De Schaapskooi aan de Melkweg in Bilthoven (achter Het Lichtruim). Een nieuwe locatie.

Van 15.00 tot 19.00 uur is iedereen van harte welkom. Er is muziek van KebbeK, vermaak voor de kinderen en heel veel moois en lekkers van Biltse bodem. GroenLinks reikt dit jaar opnieuw het Groene Lintje uit aan een persoon of organisatie die zich inspant voor een sociaal en/of duurzaam De Bilt. Genoeg te zien en te beleven dus.

Kijk voor meer informatie op www.biltsestreekmarkt.nl of Facebook

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie