Goal van Linda Nap 9-17
Goal van Linda Nap 9-17 Fred van Ettikhoven

DOS W. klopt DOS K.

17 oktober 2021 om 13:09 Korfbal Deel je nieuws

Toch nog in een lekker zonnetje reisde de Korfbal familie van DOS Westbroek afgelopen zaterdag af naar Kampen. Om daar aan te treden tegen de naamgenoot, maar dan uit Kampen: DOS Kampen.

Op voorhand leek dit een formaliteit te zijn, omdat DOS Kampen met een zeer slechte seizoenstart, zonder punten de ranglijst afsluit. Maar juist dit zijn dan van die wedstrijden, waarbij de concentratie iets minder kan zijn en iedereen gauw denkt: Het komt wel goed daar in Kampen.

Maar dit keer kwam het ook goed in Kampen. DOS W. had geen kind aan het team van DOS K. 

Onder het oog van uitzinnig veel supporters werd de thuisclub van alle kanten voorbij gelopen. Alleen door het zeer lage schot percentage van de spelers en speelsters uit Westbroek, was me in de rust nog niet verder uitgelopen dan 4-12. De wedstrijd kende nauwelijks enige spannende momenten. En de wedstrijd bleek inderdaad een formaliteit.

DOS Westbroek was veel te sterk voor het DOS uit Kampen en nam met een eindstand van 10-27 de 2 punten mee naar huis.

Door een gelijkspel van TZ uit Maartensdijk tegen KVA, voert  DOS Westbroek inmiddels de ranglijst aan met 2 punten voorsprong op het verassende  team van TZ uit Maartensdijk.

En laat de Wedstrijd DOS Westbroek - TZ uit Maartensdijk nu juist de laatste veldwedstrijd zijn van de eerste seizoenshelft.

Dus wil je nog een leuke Korfbal streekderby zien? Kom dan as zaterdag 23 oktober om 15:30 uur naar de velden van DOS aan de Pr. Christinastraat in Westbroek.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie