Het team van Youen
Het team van Youen Youen

Zonnepanelen van nu: ‘Battery Ready’

20 oktober 2021 om 13:44 Zakelijk

De BILT Veel mensen weten inmiddels dat zonnepanelen op de woning flinke besparingen op de energierekening genereren. In Nederland zijn inmiddels meer dan 1 miljoen gebouwen voorzien van zonnepanelen. Ook op het gebied van duurzaamheid geven zonnepanelen direct rendement. Er hoeft immers niets meer verbrand te worden voor het opwekken van elektriciteit. De volgende ontwikkeling in de energietransitie is de komst van de batterij.

Youen is premium installateur voor omvormers van Huawei. De omvormers zijn voorbereid op de komst van een batterij. Daarmee word je nog minder afhankelijk van de energieleverancier en kun je ook met de nieuwe salderingsregeling flink op je energierekening besparen. Met het oog op de gestegen energieprijzen is dat een groot voordeel.

Door in de actiemaand november zoveel mogelijk samen te werken met eigenaren van gebouwen uit De Bilt en omgeving, kunnen kosten worden bespaard. De klant deelt daar direct in mee middels een korting. Hoe meer deelnemers, hoe hoger de korting. Schrijf je daarom direct en vrijblijvend in via www.youen.nl/debilt.

Bij meer inschrijvingen kan Youen scherper inkopen en dus kan de korting oplopen tot € 40,- per paneel. Scherpere prijzen en betere materialen leidt tot meer zelf opgewekte duurzame energie, die je sneller zal terugverdienen. Garanties kunnen oplopen tot dertig jaar.

Social Enterprise Youen stelt haar ondernemen in dienst van de maatschappij en denkt daarbij ook aan de portemonnee. Youen is lid van brancheorganisatie Holland Solar. De eigen monteurs van Youen komen uit Nijkerk en Zeewolde, zijn ervaren en gecertificeerd.

Meedoen
Tot 20 november kun je inschrijven via www.youen.nl/debilt. Voor iedere situatie maakt Youen een eigen plan en een vrijblijvende offerte. Pas daarna beslis je wat je zelf wil. Liever persoonlijk contact? Bel dan met Youen via 085-8222460 of mail naar verkoop@youen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie