Samenwerking Poonawalla Science Park en Samen voor De Bilt

Poonawalla Science Park verzorgt het vastgoedmanagement en het onderhoud & beheer van gebouwen, installaties en infrastructuur voor bedrijven en organisaties die op Utrecht Science Park Bilthoven gevestigd zijn. Dat is het terrein waar ook het RIVM staat. Al enige tijd werkt Poonawalla Science Park samen met Samen voor de Bilt: het netwerk voor Maatschappelijk Betrokken Organisaties in Gemeente De Bilt.

Poonawalla Science Park vindt het belangrijk om in de gemeente een goede buur te zijn. Zij hebben dit de laatste jaren op diverse manieren laten blijken. Zo gaven zij bijvoorbeeld een rondleiding aan Biltse organisaties gericht op hun energievoorzieningen. Ook zijn zij als bedrijf actief binnen U15; een netwerk van werkgevers die samen gaan voor duurzame mobiliteit in Midden-Nederland. En onlangs knapten zij als maatschappelijk betrokken teamuitje meubilair op bij het Leendert Meeshuis, met ruim 20 medewerkers.


CEO Poonawalla Jeff de Clercq "Als het voor ons mogelijk is een bijdrage te leveren aan de Biltse samenleving, dan doen we dat graag. Zo zijn we nu bezig met de voorbereidingen om in september 'Theater in het Groen' op ons terrein te ontvangen met hun voorstelling 'Mariecke van Nijmegen'. Aansluiting bij Samen voor De Bilt betekent dat we onze maatschappelijke betrokkenheid verder kunnen uitbreiden'.


Ook Maatschappelijk Betrokken Ondernemen?
Samen voor De Bilt stimuleert ontmoetingen tussen lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties. Wilt u met uw organisatie ook maatschappelijk betrokken zijn in de Biltse samenleving? Wij gaan graag met u in gesprek. Neem daarvoor contact op met Samen voor De Bilt via judith@samenvoordebilt.nl of Judith Boezewinkel ; 06 – 11 56 49 57

Meer berichten