24 november Fietscafé De Bilt

3 november 2021 om 17:42 Activiteiten Deel je nieuws

Deel jouw fietsdromen voor de gemeente De Bilt op 24 november!

De Fietsersbond De Bilt wil graag weten wat er leeft onder fietsers. Welke veranderingen zijn nodig zodat mensen de komende jaren met (nog) meer plezier fietsen in onze gemeente?

We nodigen je van harte uit voor een fietscafé, waarin we mensen die fietsen in De Bilt vragen hun wildste ideeën en suggesties te delen over het fietsnetwerk in De Bilt, de kwaliteit van de fietspaden en hoe we kunnen zorgen dat deze goed onderhouden blijven. Je kunt ook denken aan thema’s als bijvoorbeeld zelfstandig fietsen naar de basisschool, blijven fietsen op hogere leeftijd en het recreatieve fietsnetwerk in onze mooie omgeving.

Je bent 24 november welkom vanaf 19:00 uur in Café Miltenburg, Oude Brandenburgerweg 32 in Bilthoven.  Om 19:30 uur starten we met bedenken van prachtige oplossingen. Rond 21:15 uur sluiten we de avond af met een hapje en een drankje. We ontmoeten je graag op 24 november!

Meld je aan via een email naar debilt@fietsersbond.nl. Vermeld bij je aanmelding je naam, woonplaats en of er een fietsonderwerp is dat jij belangrijk vindt om te bespreken.

De resultaten van deze avond gebruikt de Fietsersbond De Bilt niet alleen voor haar jaarplan 2022, maar ook als inbreng bij de gemeenteraadsverkiezingen, het collegeprogramma en de omgevingsvisie en -plannen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie