Foto:

We 8 Match gaat door!

Tijdens een drukbezochte netwerkmeeting op donderdag 20 juni stelden de deelneemsters aan We 8 Match K!X Works zichzelf voor aan inwoners en organisaties van gemeente De Bilt. Een volle zaal, een goede sfeer en de vrouwen als het stralende middelpunt. Wegens het succes van dit project start er in september een nieuwe vrouwengroep.

Start nieuwe groep

Het project We 8 Match coacht statushouders en bijstandsgerechtigden uit gemeente De Bilt om hun toekomst in De Bilt vorm te geven en klaargestoomd te worden voor de arbeidsmarkt. Hierbij worden buddy's, inwoners uit de gemeente, gekoppeld aan de deelnemers. Afgelopen jaar is We 8 Match van start gegaan met een speciaal traject voor vrouwen, in samenwerking met Movisie: We 8 Match K!X Works. Binnen dit traject zijn de dames aan de slag gegaan met hun talenten, ambities en mogelijkheden in Nederland. Tijdens de netwerkmeeting stelden de vrouwen zichzelf voor, en vertelden ze wat hun ambities voor de toekomst zijn. Dat deden ze energiek en vol zelfvertrouwen! Klaar om de individuele fase in te gaan. We 8 Match K!X Works is een succes gebleken, daarom start er een nieuwe vrouwengroep in september.

Bijdragen aan We 8 Match?

Zonder de inzet van buddy's zou We 8 Match niet zijn wat het nu is. Heb je een paar uur in de week te besteden aan vrijwilligerswerk? Zou je graag willen bijdragen aan dit project? Voor meer informatie en om aan te melden kun je terecht bij Willeke Colenbrander: willeke@kunstenhuis.nl / 06 111 68 409. We verwelkomen je graag in het team van We 8 Match!

Dit project is gerealiseerd met steun van gemeente De Bilt, Movisie en het VSBfonds.

Meer berichten