V.l.n.r. Luuk Schouten (tuinderij Eyckenstein), Astrid Nubé en Trudie van Haastere (RecycleLAB), Joanne Ronhaar, Willy Douma en Maaike Noorlander (BiltsHeerlijk)
V.l.n.r. Luuk Schouten (tuinderij Eyckenstein), Astrid Nubé en Trudie van Haastere (RecycleLAB), Joanne Ronhaar, Willy Douma en Maaike Noorlander (BiltsHeerlijk) (Foto: Henk Zandvliet)

Wie wint dit jaar het Groene Lintje?

Op zaterdag 13 juli presenteerden zich op tuinderij Eyckenstein in Maartensdijk de drie organisaties die dit jaar zijn genomineerd zijn voor het zogenaamde Groene Lintje. Ieder jaar reikt GroenLinks De Bilt dit lintje uit als blijk van waardering voor een bijzondere inzet voor een duurzame samenleving. De bewoners van De Bilt bepalen wie het Groene Lintje wint: iedere inwoner van De Bilt kan tot uiterlijk 15 augustus a.s. zijn of haar stem uitbrengen via de website www.debilt.groenlinks.nl. De uitreiking van het Groene Lintje zal vervolgens begin september plaatsvinden.

De drie genomineerden voor het Groene Lintje 2019 zijn:

BiltsHeerlijk dat in onze gemeente van lokaal en milieuvriendelijk voedsel de normaalste zaak wil maken (https://biltsheerlijk.nl);
Het RecycleLAB dat werkt aan het ontwikkelen van mode en design op basis van het (her)gebruik van restmaterialen (http://www.hetrecyclelab.nl) en
Tuinderij Eyckenstein waar al meer dan tien jaar een grote diversiteit aan biologische groenten wordt geteeld (https://landgoedgroenten.nl).

Meer berichten