Marc-Marie Huijbregts
Marc-Marie Huijbregts Marc-Marie for men

Marc-Marie Huijbregts ontwikkelt eigen parfum; Marc-Marie for men

8 november 2021 om 12:59 Zakelijk Deel je nieuws

Een langgekoesterde droom van Marc-Marie Huijbregts gaat binnenkort in vervulling. Na sterren als Beyoncé en Justin Bieber, krijgt ook Marc-Marie binnenkort een parfum met zijn naam erop.

De cabaretier, acteur, presentator, podcast-maker en bekroond schrijver droomt al sinds hij jong was van zijn eigen herengeur. Binnenkort is het zover en lanceert hij zijn allereerste parfum, Marc-Marie for men, compleet met bijbehorende marketingcampagne.

Hoewel een parfum ontwikkelen op het eerste gezicht niet direct aansluit op zijn carrière on stage, ziet Marc-Marie er toch gelijkenissen in. Namelijk, dat het beide voor hem persoonlijk is en hij mensen mee kan nemen in een verhaal. Hij vertelt hierover: “Ik vind uiterlijke verzorging erg belangrijk en daar hoort een goed parfum zeker bij. Een geur kan een verhaal vertellen. Zo kan een bepaalde geur je ineens terug laten denken aan een specifieke gebeurtenis of persoon.” Over de geur is Huijbregts duidelijk; die moet stoer, uniek en een beetje kruidig worden. De ideale eau de toilette voor de ideale man. Het moet de gebruiker in gedachte meenemen naar een zonovergoten plek en een herkenbaar en positief gevoel geven. “Om het beeld dat ik heb bij mijn geur, te illustreren zijn we all the way gegaan en hebben we een fantastische commercial geschoten in Portugal. Het is echt een droom die uit is gekomen en ik kan niet wachten om het eindresultaat te delen!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie