Zadel op voor het goede doel

Zaterdagmiddag 7 september organiseert Rotaryclub De Bilt-Bilthoven een feestelijk fietsevenement voor het goede doel. Het vindt plaats in de gemeente De Bilt en haar 6 kernen en is een event voor iedereen, voor jong en oud.

Verzamelen vanaf 13.00 uur bij Het Nieuwe Lyceum, waar je wordt ontvangen met koffie, thee, fris en taart. Je fietst een prachtige route, 15 of 30 km, met diverse versnaperingen. Tijdens de tocht zet het lokale bedrijfsleven haar deuren open en presenteert zich aan de deelnemers. Na afloop, rond 16.00 uur, borrelen bij het HNL. Wij zorgen voor livemuziek en bitterballen, drankjes en andere hapjes zijn voor eigen rekening. Kortom een geheel verzorgde middag.

Doel
De opbrengst naar 2 goede doelen: Stichting Hartekind zet zich in voor kinderen die geboren zijn met een hartafwijking. Het andere goede doel is een Groene Speel-Leerplek in het Centrum van Bilthoven.

Lokale bedrijfsleven en instellingen
Onderweg maken we kennis met het lokale ondernemerschap. Het Wijnbedrijf LFE uit Maartensdijk geeft een boeiende rondleiding door haar wijnopslag en trakteert iedereen op een heerlijk glaasje wijn. Het biologisch melkveebedrijf De Bonte Parels, met eigen duurzame vleesverkoop. Het Helen Dowling instituut, op het terrein van Berg en Bos, zij bieden psychologische zorg bij kanker. En langs Autobedrijf De Rooij, met een mooie ontvangst op de fiets door de werkplaats en de showroom.

Website
Meer informatie over debiltbybike is te vinden op de website: www.debiltbybike.nl. Op de website zijn vanaf heden kaarten voor debiltbybike te bestellen.

Meer berichten