Goedemiddag Zomertour met Jos van Heerden bij Radio M Utrecht

Radio M Utrecht FM 93.1 zorgt vanaf maandag 29 juli voor een zonnige zomer vol gezelligheid met Jos van Heerden en de Goedemiddag Zomertour. Vanaf deze maandag presenteert Jos zijn radioprogramma Goedemiddag iedere werkdag vanuit een andere plaats in de provincie Utrecht. De eerste uitzending van de Goedemorgen Zomertour is aankomende maandag vanaf 14.00 uur vanuit het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Presentator Jos van Heerden: "Ik kom graag naar u toe en kijk ernaar uit om deze zomer de leukste, gezelligste en mooiste plaatsen in onze provincie te bezoeken. Samen met u zorg ik elke dag voor een goede middag. Erg leuk als u gezellig langs komt!" Ook doet Jos dagelijks een quiz, met vragen over de plaats waar hij die dag is.

Jos van Heerden: "Ik kom naar u toe deze zomer! Met de Zomertour bezoek ik dit jaar bijvoorbeeld de Onze Lieve Vrouwentoren in Amersfoort, glasblazers in Leerdam, de Spakenburgse Dagen, campings en de leukste weekmarkten!". Jos is ook benieuwd naar uw tips! Welke plek in de provincie Utrecht mag Jos volgens u deze zomer niet missen? Mail uw suggesties naar studio@rtvutrecht.nl.


De Goedemiddag Zomertour met Jos van Heerden is van 29 juli tot en met 9 augustus elke werkdag te beluisteren tussen 14.00 en 17:00 uur bij Radio M Utrecht. Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden