Een luisterend oor voor jongeren in coronatijd

8 december 2021 om 10:01 Lokaal Deel je nieuws

Talk 2 Grow biedt jongeren gratis tijd voor een luisterend oor. Tijd om even met een niet bekend gezicht te praten over de issues waar zij tegenaan lopen in coronatijd. Hiermee wil Talk 2 Grow een bijdrage leveren aan de mentale gezondheid van jongeren, die in coronatijd extra onder druk staat. Ook roept Talk 2 Grow jongerencoaches en jongerencoaches in opleiding op om de krachten te bundelen en gezamenlijk zoveel mogelijk jongeren een luisterend oor te bieden.

Het gezicht achter Talk 2 Grow is Karin van Dijk, jongerencoach in opleiding en gediplomeerd stress en burn-out coach. Vanuit bevlogenheid en gedrevenheid wil zij jongeren wat brengen in coronatijd; gratis tijd voor een luisterend oor. Jongeren in de leeftijd van 12 – 18 jaar, die daar behoefte aan hebben, kunnen een afspraak maken voor een luisterend oor. Dat kan op locatie in de praktijkruimte in Bilthoven, tijdens een wandeling in het bos of online.

Doel is om zoveel mogelijk jongeren de gelegenheid te geven hun verhaal kwijt te kunnen. Daarom roept Talk 2 Grow jongerencoaches en jongerencoaches in opleiding op om de krachten te bundelen en gezamenlijk zoveel mogelijk zoveel mogelijk lichtjes aansteken.

Een afspraak maken of aanmelden als jongerencoach (in opleiding) kan via https://www.talk2grow.nl/op-missie-in-coronatijd/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie