Afbeelding
Oasis Premium Resorts

Oasis Premium Resorts nieuwe hoofdsponsor hockey hoofdklasse Dames I SCHC

17 december 2021 om 11:46 Hockey

Oasis Premium Resorts is vanaf heden hoofdsponsor van Dames I van hockeyclub SCHC (Stichtse) in Bilthoven. De aanbieder van premium resorts in Nederland, Oostenrijk en Frankrijk verbindt zich voor drie seizoenen aan de club.

Oasis Premium Resorts is een snel groeiende exploitant van premium resorts die zich onderscheidt met luxe vakantiewoningen en de service en voorzieningen van een 4/5 sterren hotel. De resorts bevinden zich op toeristische toplocaties.

“Wij zijn er trots op onze naam te verbinden aan dit topteam. Het damesteam van SCHC draait al jaren mee in de top van de hoofdklasse. We kijken er naar uit de ambities van de club en het team te ondersteunen. Er is een uitstekende match met de hockeyliefhebber enerzijds en ons aanbod van premium resorts anderzijds. Met deze samenwerking zien we een goede kans hockey-minnend Nederland met ons kennis te laten maken”, zegt Jurgen Mensink, CDO Oasis Premium Resorts.   

Oasis Premium Resorts is als hoofdsponsor niet alleen op de shirts en borden rond het veld te zien, maar zal ook betrokken zijn bij activiteiten op de club.

V.l.n.r: Arthur Bouvy, voorzitter SCHC, speelsters Kyra Fortuin, Elzemiek Zandee,
Jurgen Mensink, CDO van Oasis Premium Resorts en speelsters Mare Agterberg, Isa Kroot

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie